Solitaire peli opas

Huolimatta siitä, mitä voi ajatella, pasianssi ei ole oikeastaan yksi erityinen peli  https://www.kolikkopelit.com… se on todella kokonainen eri korttipelejä. Solitaire on oikeastaan mitään korttipeli, jota pelataan itse. Peli nimeltään ”Solitaire”, että Microsoft alukset ikkunat on itse asiassa eräänlainen pasianssipeliin, nimeltään Klondike.

On satoja muita solitaire pelejä sekä ikään. Toinen suosikki on
Freecell, mikä Microsoft myös aluksia. Muita suosittuja solitaire pelejä, sisältää Spider, Pyramid, ja Tri Peaks.

Jokaisella pasianssi peli on eri sääntöjä, eri tapaa voittaa, ja eri
tyylejä.

Jotkut pasianssipelit, kuten Klondike, älä näyttää kaikki kortit alussa.
sekoitus onnea ja taitoa tarvitaan voittaa pelin.

Muut pelit, kuten Freecell, ovat kaikki kortit näkyvissä, oikea heti alusta
peli. Tämä tarkoittaa sitä, että peli on täysin alle käyttäjät ohjaus … ei ole onnea mukana lainkaan, ja jos käyttäjä voi ajatella asioita läpi tarpeeksi syvälle, niin ne erittäin todennäköisesti voittaa. (Niistä 32.000 käsitellään saatavilla Microsofts Freecell, vain yksi, sopimus numero 11982, on unsolveable)

Jotkut pelit ovat todella vaikea voittaa, ja vaativat paljon kuitenkin. 4 Suit hämähäkki on yksi Näiden kovaa pelejä, ja täyttämällä peli kestää normaalisti atleast puoli tuntia kiinteät ajattelua. Muut pelit ovat joko melko helppoa (kuten useimmat tarjoukset Freecell), tai eivät vaadi paljon (jos on) ajatteli, kuten Clock.

Jotkut pelit ovat erottuva ja houkutteleva korttipohjasta. Pyramid on kaikki kortit iso pyramidin muotoinen, ja pelaajan on poistettava kortit pohjasta kerroksista asti he voivat päästä alkuun. La Belle Lucie aloittaa pelin 18 faneja, jotka kaikki kasvavat ja kutistua kuin peli jatkuu. (La Belle Lucie näyttää erityisen houkuttelevan sijoitukset pasianssipeliin tukemalla käännetyssä kortit)

Jotkut pasianssipelit pelattiin säännöllisesti tärkeitä historialliset luvut. Yrjö
Washington ja Napoleon sanottiin pelata Napoleonin Elba saari, väittein
että se auttoi heitä ajattelemaan vaikeina aikoina.

Kaikki pasianssipelit auttaa ajattelemaan, ja parantaa keskittymistä ja muisti-mutta ne ovat edelleen rentouttavaa ja hauskaa … Paljon parempi tapa rentoutua kuin katsella TV!

Article by Anna

It seems like this author has no description. Add your discription/bio at user profile or disable this widget in theme customizer if you dont want to use it.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *