Solitaire Säännöt

On olemassa neljä päätyyppiä pasianssi, peli, joka on tullut suosittu sekä pöytälevy korttipeli sekä online. Nämä neljä pelit ovat Spider pasianssi, Freecell pasianssi, pyramidi pasianssi, ja Klondike solitaire, joka on ehkä kaikkein tunnettu ja pelataan.

Spider pasianssi, pelaaja käyttää kaksikerroksinen ja käsittelee viisikymmentä neljä korttia kymmeneen paalut sijoitettu kuvaelma muodossa päällimmäisen kortin on sijoitettu ylöspäin. 6 kortit asetetaan neljän paalut kuuden muun paalut sisältävien viisi korttia kappaleelta.

Peliä pelataan käyttämällä alkuun kortteja kasa rakentaa korttisarjan riippumatta niiden perässä kuninkaasta Ace. Jos kaikki kortit kuvaelma on poistettu, niin kaikki ryhmittely kortteja voidaan siirtää, että paikalla. Vain yksi kortti voidaan siirtää kerrallaan, ellei ole ryhmittymä sekvensoitiin kortteja, joita voidaan myös siirtää. Jos ei ole mahdollista siirtoa joka voidaan tehdä kasvot ylöspäin korttien vasenta yli kortteja voidaan käsitellä päällekkäin kasaan. Kun kaikki kortit on jaettu, ei redeal on mahdollista. Peli päättyy, kun ei joko ole näytelmiä käytettävissä kerran kaikki kortit on jaettu tai pelaaja voittaa tekemällä 8 täydelliset sekvenssit.

Freecell pasianssi, toinen muoto pelin, keksi Paul Alfille ja pelataan yksi täysi kannella. Koko kansi jaetaan osaksi 8 paaluja kuvaelma muodossa neljä paalujen ja neljä kennojen yläpuolelle paaluilla. Jos päällimmäisen kortin kuvaelma pystyy siirretään perusta, että peli olisi. Toisin kuin spider pasianssi, vain yksi kortti voidaan siirtää kerrallaan vain yksi kortti on sallittu kaikissa soluissa. Kortit voidaan siirtää pois tableaus soluihin tahtoa ja kortit solussa voidaan siirtää takaisin tableaus tai laitetaan perustukset. Perustuspaalut on rakennettu vuorotellen värejä ässästä kuninkaaseen, ja peli on voitettu rakentamalla kaikki neljä puvut paalut.

Kolmas tyyppi Solitaire, pyramidi pasianssi, on myös ollut yksi kannella. Kaksikymmentä kahdeksan kortit jaetaan seitsemään rivejä pyramidin muodossa. Kortit jotka paljastui pyramidi ovat pelattavissa sekä ne, joita on käsitelty kaatopaikoilla kannelta. Pelaaja valitsee kaksi korttia, joiden summa on kolmetoista. Kun nämä kaksi korttia on valittu, ne hylätään osaksi hävittämään kasaan. Kings voivat valita omasta kun niiden arvo on kolmetoista vuoksi pelin. Jos ei ole saatavilla pelaa jäljellä pyramidin, kortteja voidaan käsitellä ja pelataan käytettävissä kannelta. Pelaaja voi redeal kaksi kertaa. Peli päättyy, kun ei enää näytelmiä ovat saatavilla tai kun pelaaja voittaa pariksi kaikki kortit summaan kolmetoista.

Neljäs Pääasiallisen Solitaire on Klondike solitaire, joka on ehkä parhaiten tunnettu. Samanlaisia pyramidi ja freecell pasianssi, Klondike pasianssi pelataan yhdellä kannella. Kaksikymmentä kahdeksan kortit jaetaan seitsemään eri riviä yhdellä kortilla on sijoitettu ensimmäiseen, kaksi toisessa, kolme kolmannessa, neljännessä neljännellä rivillä ja niin edelleen. Päällimmäisen kortin kunkin kasaan asetetaan ylöspäin. Kasvot ylöspäin kortti kuhunkin kuvaelma paalujen on käytettävissä pelataan yhdessä kortti, joka sijaitsee jäte. Kuten on laita pyramidi pasianssi, paalujen Klondike solitaire on rakennettu järjestyksessä vuorotellen värin. Irtokortit tai jotka jo ryhmitelty sopiva sekvenssi voidaan siirtää.

Article by Anna

It seems like this author has no description. Add your discription/bio at user profile or disable this widget in theme customizer if you dont want to use it.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *